Ehdot

 

Tilauksen lähettäminen

Kun ostat tuotteen tältä sivustolta, teet tilauksen. Jos tuotetta ei ole varastossa, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksen tai osan siitä jos tilattua tuotetta ei voida toimittaa kohtuullisessa ajassa. Kaikki peruutetun tilauksen maksut palautetaan viipymättä asiakkaalle.

Maksaminen

Kun teet ostoksia tällä sivustolla, maksu suoritetaan luottokortilla ePayn kautta. Summaa ei nosteta sieltä ennen kuin tilaus on toimitettu. Pankki- tai luottokortilla tehtyjen maksujen lisämaksut vaihtelevat riippuen kortin tyypistä tai asuinmaastasi. Verkkomaksut tehdään SSL-salauksen avulla (tietoverkkosalausprotokolla), joka takaa parhaan turvallisuuden väärinkäyttöä vastaan.

Toimitus

Kaikki kansainväliset toimitukset maksetaan yksikköhinnan mukaan. Toimitus tapahtuu Tanskan Postin välityksellä.

Yksityisyyden suoja

Yksityisyyden suoja Kaikkea tälle sivustolle annettua tietoa käyttää ainoastaan OLI PRIK, kun teet ostoksia kanssamme. Emme myy tietoja kolmannelle osapuolelle.

Palautusoikeus ja palautukset

Kun teet ostoksia asiakkaana sivustollamme, kuulut kuluttajansuojalain piiriin, joka tarkoittaa muun muassa, että sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa tilauksesi. Aikajakso lasketaan päivästä, kun saat tilauksen. Jos haluat peruuttaa oston, sinun tulee tehdä se ennen määräaikaa.
Tilauksen pitää olla samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa. Palautamme maksetut rahat shekillä tai pankkisiirrolla valintasi mukaan.

Vastuuvapauslauseke

Hintojen muutokset, kirjoitusvirheet ja loppuunmyydyt tuotteet ovat mahdollisia.

Oikeudelliset yhteistyökumppanit

Ostos tältä sivulta on kauppa sinun ja OLI PRIK – yrityksen välillä. OLI PRIK, S. Schandorphs Vej 16B, DK-2800 Lyngby, Tanska, CVR 1740 1645